Kampuni AB

+46 (0) 761 144 610

info@kampuni.se

Betalning

  • Facebook Kampuni
  • Instagram Kampuni

© 2017 - 2019  Kampuni AB,  Sverige

Hantverk från Kenya

På Zinj strävar de efter att skapa vackra och ovanliga produkter som både är unika och tidlösa. De använder bara lokala material där varje liten detalj är gjord för hand och ofta med hjälp av enkla verktyg.

 

Med tiden har de lärt sig att afrikansk uppfinningsrikedom oftast är den enklaste och mest hållbara lösningen på ett problem. Därför är deras kikoyfoder sydda med hjälp av en 60 år gammal trampsymaskin och deras handsymaskiner har förvandlat gem till nålar. Alla bältesspännen i mässing är gjutna för hand i sandformar. Mässingen har kunnat återvinnas genom att man först har smält ner kenyanskt metallskrot.

 

Trots de tuffa förutsättningarna för deras arbete försämrar det inte produkternas kvalitet överhuvudtaget. Snarare är det så att detta bidrar till att förbättra dem. Zinj ägnar så stor omtanke åt varje del av deras produkter och dess kvalitet att de kan erbjuda livstidsgaranti på allt.

Om det mot förmodan skulle hända att sömmen spricker, en pärla lossnar eller ett sandalspänne går sönder ersätter vi din produkt gratis och så fort vi kan. Zinj vill visa sina kunder att i Afrika menar man vad man säger och de är verkligen stolta över alla produkter som lämnar deras verkstad.